Palatul Parlamentului - Centrul Internaţional de Conferinţe


28 Martie 2023

Programe si tarife de vizitare


Vă informăm că în zilele 12 - 13 mai și 15 -16 mai, din cauza evenimentelor în desfășurare, în Palatul Parlamentului nu se efectuează vizite.

IMPORTANT:

1) Vizitele se efectuează, în limita locurilor disponibile, în baza unei rezervări, astfel:

Rezervările pentru 1-9 persoane se fac doar telefonic, cu 24 de ore înaintea vizitei, în intervalul orar 09:00-16:00, la următoarele numere de telefon: +40 733 558 102 sau +40 733 558 103.​

Cererile de rezervare transmise pe adresa de e-mail, pentru 1-9 persoane, nu vor fi luate în considerare.

În cazul rezervărilor, vă rugăm să vă prezentaţi cu 15 minute înaintea începerii turului de vizitare, la biroul de informații; neprezentarea atrage după sine anularea rezervării.

Rezervările pentru grupurile mai mari de 10 persoane se transmit, cu minim 3 zile înainte de ziua vizitei, la următoarea adresă de e-mail: cic.vizite@cdep.ro; Cerererea de rezervare trebuie  să includă: numele grupului, numele organizatorului și datele persoanei de contact (nume și număr de telefon), numărul de persoane care efectuează vizita și limba de prezentare (română/engleză), data și ora vizitei.

2) Accesul se face doar pe baza unui document de identitate valabil (B.I., C.I., pașaport). Nu se acceptă permis de conducere sau alte forme de legitimare (în conformitate cu Normele privind condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale persoanelor care au acces în clădirea Palatului Parlamentului, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 456/31.V.2018).

 

Program de vizitare:

 • Zilnic 09:00 – 17:00 

 

Tarife valabile

Tur Standard 

Adulţi:       60 lei/persoană

Studenţi:   30 lei/persoană (19 - 26 ani, cu carnet de student vizat)

Copii:        20 lei/persoană (7 - 18 ani)

 

Tur standard + subsol (coborâre 2 niveluri pe scări) - INDISPONIBIL             

Adulţi:       65 lei/persoană

Studenţi:   35 lei/persoană (19 - 26 ani, cu carnet de student vizat)

Copii:        25 lei/persoană (7 - 18 ani)

 

Tur Privat Standard ( Maxim 35 pax)    

Tarif unic: 2100 lei/tur

 

Tur Privat Standard + Subsol (Maxim 35 pax) - INDISPONIBIL   

Tarif unic: 2275 lei/tur

 

Intrarea liberă pentru:

 • copii cu vârsta cuprinsă între 0 - 6 ani, însoțiți;
 • persoane cu dizabilităţi (cu act doveditor) și însoțitorul acestora;
 • ghid însoțitor (pentru grupuri organizate, de minimum 10 adulți).

 

Alte tarife:

 • Fotografiere profesională:   300 EURO/oră
 • Filmare profesională:         5000 EURO/oră

Pentru fotografiere şi filmare profesională, vă rugăm să trimiteţi cererea la email cic@cdep.ro sau la numărul de fax: + 40 21 312 09 02.

 

Notă:

Biletele de intrare pentru vizitarea Palatului Parlamentului se achiziționează în ziua vizitei, numai de la casa de bilete din incinta sălii de expozitie "Constantin Brancusi", strada Izvor, nr 2-4. Plata se poate efectua în numerar sau cu cardul bancar. 

 

Pentru rezervări:

 • Rezervările pentru 1-9 persoane se fac doar telefonic, cu 24 de ore înaintea vizitei, în intervalul orar 09:00-16:00, la următoarele numere de telefon: +40 733 558 102 sau +40 733 558 103.
 • Rezervările pentru grupurile mai mari de 10 persoane pot fi efectuate la următoarea adresă de e-mail: cic.vizite@cdep.ro; Cerererea de rezervare trebuie  să includă: numele grupului, numele organizatorului și datele persoanei de contact (nume și număr de telefon), numărul de persoane care efectuează vizita și limba de prezentare (română/engleză).
 • Cererile de rezervare transmise pe adresa de e-mail, pentru 1-9 persoane, nu vor fi luate in considerare.

 

Informații suplimentare:

 • Accesul se face doar pe baza unui document de identitate valabil (B.I., C.I., pașaport). Nu se acceptă permis de conducere sau alte forme de legitimare (în conformitate cu Normele privind condițiile de prelucrare a datelor cu caracter personal ale persoanelor care au acces în clădirea Palatului Parlamentului, publicate în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 456/31.V.2018);
 • Pentru Turul Standard și Turul Standard + Subsol: maximum 35 de persoane/grup.
 • Pentru persoanele cu handicap locomotor este necesară programarea prealabilă.
 • Turul Standard + Subsol este inaccesibil persoanelor cu dizabilități locomotorii.
 • Tururile se efectuează în limita disponibilității. Ne rezervăm dreptul de a refuza programarea sau vânzarea de bilete.
 • In cazul grupurilor, rezervările neconfirmate cu 24 ore în avans se consideră anulate.
 • În cazul rezervărilor, vă rugăm să vă prezentaţi cu 15 minute înaintea începerii turului de vizitare, la biroul de informații; neprezentarea atrage după sine anularea rezervării.
 • Din motive de securitate, nu dispunem de spațiu de depozitare bagaje și garderobă.
 • Din motive de securitate, vă rugăm să nu vă lăsați bagajele nesupravegheate!
 • Dacă din motive independente de prestator, Centrul Internațional de Conferințe - Compartimentul vizite nu își poate onora serviciile, beneficiarul/solicitantul va ține cont de următorul aspect: Palatul Parlamentului este o instituție publică, activitățile Camerei Deputaților și Senatului pot întrerupe fără nicio notificare prealabilă activitatea Centrului Internațional de Conferințe, implicând anularea serviciilor către beneficiar/solicitant.